Massage

Massage linken we in de eerste plaats aan ontspanning. Door de liefdevolle aanraking van de huid wordt elke cel gestimuleerd om in diepe relaxatie te komen. Hierdoor kan je lichaam zich openen, waardoor onderliggende stress-hormonen of blokkades de ruimte krijgen om losgelaten te kunnen worden.

Massage helpt je ook met lichaamsbewustzijn. Door de aandacht even opnieuw bij jezelf en je lichaam te leggen en de tijd en rust voor jezelf te nemen, krijg je opnieuw meer voeling met je eigen lichaam en voed je jezelf met nieuwe energie. Hierdoor helpt massage je om opnieuw helemaal thuis te komen bij jezelf. Want hoe bewuster je omgaat met je lichaam, hoe sneller je ook de signalen van je lichaam zal opmerken.

Naast deze diepe ontspanning helpen de verschillende massagevormen ook om het lichaam in een diepere balans te brengen, om afvalstoffen af te voeren, om geblokkeerde energie opnieuw vrij te laten stromen,… waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd en geactiveerd wordt.

In onze praktijk wordt er gewerkt met polariteitsmassage en klankschalenmassage .

Alle massages worden uitgevoerd met de juiste intentie en met respect voor de grenzen van de cliƫnt.

Heb je twijfels of een massage voor jou geschikt is, overleg hierover vooraf met mij en eventueel met een arts. Het is belangrijk om eventuele klachten of twijfels voor de massage met mij bespreekbaar te maken, dan kan ik daar in de behandeling rekening mee houden.

Drink na afloop ook steeds voldoende water om de afvalstoffen af te voeren.