Over ons

Heidi   Een stukje schrijven over jezelf is misschien wel het moeilijkste wat er is. Want wie ben ik? Ik kan aan mijn naam wel allerlei labels hangen, zoals mijn beroep, mijn gezinssituatie, mijn maatschappelijke rollen, maar vertelt dit dan wie ik werkelijk ben? Deze zoektocht naar mezelf ontstond toen ik na 12 jaar werken als logopediste een burn-out kreeg. Ik werd geconfronteerd met de grenzen van mijn lichaam, maar voelde al gauw dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Yoga en meditatie brachten me rust, maar ik voelde een sterke innerlijke drang naar meer. Ik werd me steeds meer bewust van de patronen en overtuigingen die geleid hadden tot mijn burn-out. Het confronteerde me met oude angsten en verdriet en ik voelde dat ik handvaten nodig had om hiermee om te gaan.

Dit resulteerde in 2015 tot het volgen van de opleiding tot spiritueel werker. In deze opleiding leerden we aan de hand van meditatie, voice dialogue, ademwerk, intuïtieve ontwikkeling,… steeds dieper bij onszelf naar binnengaan. Het bracht me rust in mijn hoofd en ik leerde steeds meer te vertrouwen op mijn gevoeligheid en intuïtie. Ik leer mezelf steeds beter kennen en ik durf steeds meer te vertrouwen op mijn eigen waarheid. Het voelt veiliger in mezelf, ik heb minder de neiging om me klein te maken en durf mijn pijnstukken steeds dieper te omarmen. Dit gaat met vallen en opstaan, maar ik gun mezelf het proces. Ik gun me de tijd. Spirituele en persoonlijke groei is niet iets wat ooit ‘af’ is. Je blijft aspecten van jezelf ontdekken. Ik ben echter wel heel dankbaar voor elke vorm van innerlijke vrijheid die het me reeds gebracht heeft.

Ik voel hoe ik de diepe wens koester om andere mensen te begeleiden in hun transformatieproces, om een bijdrage te leveren op het pad naar meer zelfliefde, om mensen te bevrijden van beperkende overtuigingen. Hoe vrijer ik ben van overtuigingen en oordelen hoe beter ik jullie kan begeleiden. Daarom blijf ik me verder ontwikkelen omdat innerlijke vrijheid het diepste is was ik wens.

Gevolgde opleidingen:

  • spiritueel werker (2015-2019)
  • meervoudige merkaba-technieken (t.e.m. niveau 4) (2016-2019)
  • de weg naar meesterschap (Josje Feller) (2017-2018)
  • Opleiding doorbraakcoach-Els van Laecke- Yes2me (2019)

Stephan   

Na mijn middelbaar onderwijs ging ik aan de slag als meubelmaker. Het proces waarbij je uit het niets een meubel kan creëren, heeft me altijd erg geboeid. Toen mijn vrouw haar burn-out kreeg, had ik het erg moeilijk omdat alle lasten op mijn schouders terechtkwamen. Ik ging echter door zoals van mij verwacht werd en verdrong de gevoelens die dit bij mij teweegbracht. Pas toen Heidi zich opnieuw beter voelde, ontstond er opnieuw ruimte voor mezelf en kwamen alle verdrongen gevoelens en angsten heel erg naar boven. Angsten die voor de burn-out van Heidi al heel erg aanwezig waren, maar die mijn leven steeds meer gingen bepalen.

We kwamen steeds meer in contact met alternatieve geneeskunde, acupunctuur, reiki,… en ik voelde hoe dit me erg boeide. Heel impulsief schreef ik me in voor een reiki-opleiding. Een nieuwe wereld ging voor me open. Dit was de weg die ik op wilde gaan! Maar mijn angsten belemmerden me nog. Daarom besloot ik om net als mijn vrouw de opleiding tot spiritueel werker te volgen. Ik voel hoe ik door dit traject steeds lichter word en mijn angsten steeds beter kan hanteren. Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om te leven met angsten en hoe het je denken en doen kan bepalen. Je beperkt jezelf om voluit te leven. Ik kreeg steeds meer interesse voor heling en massage en volgde hiervoor tal van opleidingen. Ik voel hoe het me heel veel rust brengt en het me heel dicht bij mijn gevoel terugbrengt. Mijn grootste wens is om mensen bij te staan om hun angsten te transformeren, blokkades op te lossen en zo meer balans te creëren in lichaam en geest.

Gevolgde opleidingen:

  • opleiding massage-therapeut (2017)
  • opleiding spiritueel werker (2016-2020)
  • verschillende specifieke massage-opleidingen (2017-2019)
  • Merkaba meester heler (2016-2018)
  • Werken met klankschalen module 1/2 (2019)
  • Gongworkshop (2020)

We kijken er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten en jullie te helpen begeleiden op het pad naar meer zelfliefde. Klik hier om een afspraak te maken.